لاکتات سدیم Sodium Lactate

تماس بگیرید

فروش لاکتات سدیم| نمایندگی فروش لاکتات سدیم

جهت دریافت قیمت و اطلاعات بیشتر با شماره : 021-46092362 و 09213986129 تماس حاصل فرمایید.

 

لاکتات سدیم

لاکتات سدیم یک نمک سدیم اسید لاکتیک است که به طور گسترده ای به عنوان رژیم غذایی اسیدی در غذا و نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان یک تنظیمک کننده اسیدی، سدیم لاکتات میتواند در صنایع مختلفی از جمله تولید مواد غذایی، نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشی و سایر صنایع استفاده شود.

لاکتات سدیم در تولید مواد غذایی
لاکتات سدیم به طور گسترده ای به عنوان نگهدارنده و تنظیم کننده pH در تولید مواد غذایی استفاده می شود.

به عنوان آنتی اکسیدان ها، روان کننده ها، تقویت کننده طعم دهنده، امولسیفایر و تنظیم کننده pH: در پردازش محصولات گوشتی برای افزایش طعم، افزایش طول عمر و مهار باکتری ها.

کتات سدیم در نوشیدنی
لاکتات سدیم به طور گسترده ای به عنوان نگهدارنده، تقویت کننده طعم دهنده، تنظیم PH در نوشیدنی استفاده می شود. به عنوان تنظیم کننده اسیدی، تقویت کننده طعم: در نوشیدنی های نوشیدنی برای تنظیم PH و افزایش طعم.

لاکتات سدیم در داروسازی
لاکتات سدیم به طور گسترده ای به عنوان رژیم PH در داروسازی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان رگولاتور PH: در پزشکی برای تسکین اسیدوز.

لاکتات سدیم در لوازم آرایشی
لاکتات سدیم به طور گسترده ای به عنوان رگولاتور PH، روان کننده در آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. به عنوان رگولاتور pH: در ژل حمام، صابون و شامپو برای محافظت از مو و پوست. به عنوان روان کننده: در محصولات مراقبت از پوست برای حفظ رطوبت و پوست سفید.

محدودیت های غذایی:
اسید لاکتیک و لاکتات را می توان همه گروه های مذهبی، گیاهخواران مصرف کرد. گرچه این نام به شیر اشاره دارد، از شیر ساخته شده است و بنابراین مناسب برای افراد مبتلا به آلرژی شیر یا عدم تحمل لاکتوز است.

 

توضیحات

کشور سازنده  :چین

بسته بندی : 35 لیتر

برند : FIC

شماره بین المللی :E325

ویژگی های محصول:

فرمول شیمیایی  : C3H5NaO3
چگالی ( محلول 60 درصد )  : 1.33 g/cm³

نقطه جوش : 113 درجه سانتی گراد (محلول 60 درصد)

فرایند تولید لاکتات سدیم:

لاکتات سدیم، نمک اسید لاکتیک است که از  تخمیرمنابع قندی مانند ذرت یا چغندر تولید می شود و دارای طعم نمکی ملایم است. سدیم لاکتات در حالت طبیعی به صورت مایع شفاف و بی رنگ است

اما برصورت پودری نیز تولید می گردد، لاکتات سدیم به راحتی در آب حل می گردد. لاکتات هایی نظیر لاکتات سدیم لاکتات های نمکی هستند که از خنثی سازی اسید لاکتیک حاصل می شوند و بیشتر اسید لاکتیک مورد استفاده تولید تجاری آنها از ذرت سیب زمینی یا ملاس تخمیر می شود علاوه بر این ممکن است از قند تاپیوکا نیز استفاده شود .

موارد مصرف لاکتات سدیم :

لاکتات سدیم در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده، تنظیم کننده ،اسیدیته،عامل حجم دهنده ، امولسیفایر  طعم دهنده آنتی اکسیدان، بهبود دهنده بافت، قوام دهنده و مرطوب کننده کاربرد دارد.

در گوشت و محصولات گوشتی لاکتات سدیم اثر ضد میکروبی دارد جمعیت میکروبی و اسپوری را کاهش می دهد ،همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی میباشد و برروی خصوصیات حسی این محصولات ماننده رنگ ، بافت و طعم اثر می گذارد لاکتات سدیم به شکل گیری دوباره اکسی میو گلوبین از دی اکسی میو گلوبین شده که این امر باعث رنگ قرمز با دوامی در گوشت می شود

لاکتات سدیم نه‌تنها هیچ گونه اثر سوئی بر روی خصوصیات حسی محصول نداشته بلکه تاثیر محسوسی در بهبود بر این محصولات دارد عطر و طعمی که از سدیم لاکتات ایجاد می کند حتی در دمای بالاتر نیز پایدار است

همچنین این ماده قدرت جذب آب در محصولات گوشتی را بالا میبرد
لاکتات سدیم در شیر کندانسه ،بستنی پنیرهای پروسس شده جهت کنترل PHاستفاده می شود همچنین به دلیل ظرفیت نگهداری آب زیادی که دارد از آب انداختن این محصولات جلوگیری می کند

لاکتات سدیم در نوشیدنی ها به عنوان تنظیم کننده اسیدیته و نگهدارنده کاربرد دارد هم چنین جهت تقویت طعم ترش در نوشیدنی‌های ترش کاربرد دارد

دیگر موارد مصرف:

لاکتات سدیم در محصولات آرایشی ، بهداشتی ، پوست و به عنوان نرم کننده موثر به کار می رود.

همچنین در فرایند تولید صابون به تولید صابون های سخت تر و با دوام طولانی تر کمک می کند
سدیم لاکتات در حوزه پزشکی و دارویی نیز کاربرد دارد.

فعلا نظری موجود نیست.

نقد خود را اضافه کنید